Mattie & Marieke sprakeloos door heftige klusblunder: "Spijker in m'n keel" (Qmusic)

Mattie & Marieke sprakeloos door heftige klusblunder: "Spijker in m'n keel" (Qmusic)

Mattie & Marieke zijn in shock door een verhaal van een Qmusic-luisteraar. Peter vertelt namelijk over een heftige klusblunder waarbij hij een spijker in z'n keel had. Bekijk de Qmusic-video hieronder voor de reacties van Mattie Valk en Marieke Elsinga.

<em>Mattie</em> &amp; <em>Marieke</em> sprakeloos door heftige <em>klusblunder</em>: &quot;Spijker in m'n keel&quot; (Qmusic) Mattie & Marieke zijn in shock door een verhaal van een Qmusic-luisteraar. Peter vertelt namelijk over een heftige klusblunder waarbij hij een spijker in z'n keel had. Bekijk de Qmusic-video hieronder voor de reacties van Mattie Valk en Marieke Elsinga. Bekijk ook Zien: Mattie Valk faalt tijdens wegrijden: "Lastiger dan gedacht" Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Edsilia Rombley en Danny de Munk zijn nieuwe panelleden Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie & Marieke sprakeloos door heftige klusblunder: "Spijker in m'n keel" (Qmusic) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier