Marion Koopmans in Buitenhof over versoepelingen: "We moeten nu voorzichtig zijn"

Marion Koopmans in Buitenhof over versoepelingen: "We moeten nu voorzichtig zijn"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 11 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Marion Koopmans was te gast bij Buitenhof om te praten over eventuele coronaversoepelingen. Ze is optimistisch, maar waarschuwt ook.

Marion Koopmans in <em>Buitenhof</em> over versoepelingen: &quot;We moeten nu voorzichtig zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 11 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Marion Koopmans was te gast bij Buitenhof om te praten over eventuele coronaversoepelingen. Ze is optimistisch, maar waarschuwt ook. "Nu voorzichtig zijn"Koopmans zegt in het fragment hierboven tegen presentator Twan Huys dat de we nog niet op de piek van de derde golf zitten, en dat we daarom extra voorzichtig moeten zijn. Ook geeft ze aan ruimte te zien voor versoepelingen voor de zomer, maar moet er nu "stap voor stap gekeken worden naar versoepelingen." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans in Buitenhof over versoepelingen: "We moeten nu voorzichtig zijn"

"Nu voorzichtig zijn"
Koopmans zegt in het fragment hierboven tegen presentator Twan Huys dat de we nog niet op de piek van de derde golf zitten, en dat we daarom extra voorzichtig moeten zijn. Ook geeft ze aan ruimte te zien voor versoepelingen voor de zomer, maar moet er nu "stap voor stap gekeken worden naar versoepelingen."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marion Koopmans in Buitenhof over versoepelingen: "We moeten nu voorzichtig zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier