Buitenhof: moet Europa samen optrekken in de strijd tegen infectieziekten?

Buitenhof: moet Europa samen optrekken in de strijd tegen infectieziekten?

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 11 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Buitenhof: moet Europa samen optrekken in de strijd tegen <em>infectieziekten</em>? Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 11 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Volgens Marion Koopmans is het logisch dat Europa samen moet werken in de strijd tegen infectieziekten. Dat zei ze vandaag in Buitenhof. Echter is samenwerken soms ook lastig: "Er springen aan de andere kant altijd kikkers uit de kruiwagen." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof: moet Europa samen optrekken in de strijd tegen infectieziekten?

Volgens Marion Koopmans is het logisch dat Europa samen moet werken in de strijd tegen infectieziekten. Dat zei ze vandaag in Buitenhof. Echter is samenwerken soms ook lastig: "Er springen aan de andere kant altijd kikkers uit de kruiwagen."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof: moet Europa samen optrekken in de strijd tegen infectieziekten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV