Buitenhof: Advocaat Eva González Pérez verdedigt slachtoffers van de toeslagenaffaire

Buitenhof: Advocaat Eva González Pérez verdedigt slachtoffers van de toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 11 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em>: Advocaat Eva González Pérez verdedigt slachtoffers van de toeslagenaffaire Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 11 april. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Eva González Pérez is te gast bij Buitenhof om te praten over de toeslagenaffaire. Deze is namelijk nog steeds zeer actueel, zeker voor de slachtoffers. Gonzáles Pérez verwacht dat er een opstand vanuit de tegenmacht is ontstaan, onder leiding van bevlogen kamerleden als Pieter Omtzigt, Renske Leijten, Farid Azarkan, Jan Kleinnijenhuis en Pieter Klein. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof: Advocaat Eva González Pérez verdedigt slachtoffers van de toeslagenaffaire

Advocaat Eva González Pérez is te gast bij Buitenhof om te praten over de toeslagenaffaire. Deze is namelijk nog steeds zeer actueel, zeker voor de slachtoffers. Gonzáles Pérez verwacht dat er een opstand vanuit de tegenmacht is ontstaan, onder leiding van bevlogen kamerleden als Pieter Omtzigt, Renske Leijten, Farid Azarkan, Jan Kleinnijenhuis en Pieter Klein.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof: Advocaat Eva González Pérez verdedigt slachtoffers van de toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier