Vanavond te zien: het nieuwe seizoen van Eén Tegen 50

Vanavond te zien: het nieuwe seizoen van Eén Tegen 50

Vanavond te zien: het nieuwe seizoen van <em>Eén Tegen 50</em> Postcode Loterij Eén tegen 50 is terug. Vanwege de coronamaatregelen is het nog steeds niet mogelijk om het spel met honderd mensen te spelen, maar met vijftig is het minstens zo spannend. Het principe van het spel blijft hetzelfde. Presentatrice Caroline Tensen is nog altijd van de partij om de hoofdkandidaat én de vijftig deelnemers op de tribune vragen voor te leggen. Bekijk de aankondiging hierboven. Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50 is vanaf zondag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv. :[article:videos](ids:"274804,274069" title:"Bekijk ook")

Postcode Loterij Eén tegen 50 is terug. Vanwege de coronamaatregelen is het nog steeds niet mogelijk om het spel met honderd mensen te spelen, maar met vijftig is het minstens zo spannend. Het principe van het spel blijft hetzelfde. Presentatrice Caroline Tensen is nog altijd van de partij om de hoofdkandidaat én de vijftig deelnemers op de tribune vragen voor te leggen. Bekijk de aankondiging hierboven.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50 is vanaf zondag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv.

:[article:videos](ids:"274804,274069" title:"Bekijk ook")


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond te zien: het nieuwe seizoen van Eén Tegen 50 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier