Big Shot vanaf vrijdag (16 april) op Disney Plus, bekijk de trailer

Big Shot vanaf vrijdag (16 april) op Disney Plus, bekijk de trailer

Nadat hij uit de NCAA is gezet, neemt coach Marvyn Korn een baantje aan op een middelbare school voor meisjes. Hier leert hij al snel dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X's en O's, aldus de officiële logline van de school. “Ze vereisen empathie en kwetsbaarheid", wat slechts klinkt als een buitenlands begrip voor de stoïcijnse coach. Big Shot is vanaf vrijdag te zien op Disney+.

<em>Big Shot</em> vanaf vrijdag (16 april) op Disney Plus, bekijk de trailer Nadat hij uit de NCAA is gezet, neemt coach Marvyn Korn een baantje aan op een middelbare school voor meisjes. Hier leert hij al snel dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X's en O's, aldus de officiële logline van de school. “Ze vereisen empathie en kwetsbaarheid", wat slechts klinkt als een buitenlands begrip voor de stoïcijnse coach. Big Shot is vanaf vrijdag te zien op Disney+. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je vanaf 16 april Big Shot kunt streamen. Bekijk officiële ondertitelde trailer Cruella Bekijk deze video » Bekijk trailer High School Musical: The Musical: De Serie seizoen 2 Bekijk deze video »
Trailer :
Big Shot vanaf vrijdag (16 april) op Disney Plus, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je vanaf 16 april Big Shot kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Big Shot vanaf vrijdag (16 april) op Disney Plus, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier