RTL Boulevard: Prins Charles reageert op overlijden Prins Philip

RTL Boulevard: Prins Charles reageert op overlijden Prins Philip

<em>RTL Boulevard</em>: Prins Charles reageert op overlijden Prins Philip Twee dagen na het overlijden van prins Philip staat de echtgenoot van Queen Elizabeth nog steeds op de voorpagina's van alle Britse kranten. Gisteren liet RTL Boulevard al eerder opgenomen interviews van de kinderen van Philip zien, maar nu reageren zijn zonen ook voor het eerst na het overlijden van hun vader. In aanloop naar de uitvaart heeft de Queen dagen van nationale rouw aangekondigd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Prins Charles reageert op overlijden Prins Philip

Twee dagen na het overlijden van prins Philip staat de echtgenoot van Queen Elizabeth nog steeds op de voorpagina's van alle Britse kranten. Gisteren liet RTL Boulevard al eerder opgenomen interviews van de kinderen van Philip zien, maar nu reageren zijn zonen ook voor het eerst na het overlijden van hun vader. In aanloop naar de uitvaart heeft de Queen dagen van nationale rouw aangekondigd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Prins Charles reageert op overlijden Prins Philip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier