RTL Boulevard: Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers in nieuw programma

RTL Boulevard: Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers in nieuw programma

<em>RTL Boulevard</em>: Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers in nieuw programma Het gevaar van 5G-straling, coronacomplotten en buitenaards leven. Allemaal theorieën waar complotdenkers heilig in geloven. Dat viel Filemon Wesselink ook op en in zijn nieuwe programma Filemon en de Complotten zoekt hij uit wie deze mensen zijn en waarom ze er bepaalde gedachten op nahouden. In RTL Boulevard vertelt hij erover. Bekijk het fragment hierboven. Het nieuwe programma Filemon en de Complotten is vanaf maandag 12 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers in nieuw programma

Het gevaar van 5G-straling, coronacomplotten en buitenaards leven. Allemaal theorieën waar complotdenkers heilig in geloven. Dat viel Filemon Wesselink ook op en in zijn nieuwe programma Filemon en de Complotten zoekt hij uit wie deze mensen zijn en waarom ze er bepaalde gedachten op nahouden. In RTL Boulevard vertelt hij erover. Bekijk het fragment hierboven.

Het nieuwe programma Filemon en de Complotten is vanaf maandag 12 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers in nieuw programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier