Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Postcode Loterij Eén Tegen 50

Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De kennisquiz Eén tegen 50 is weer terug met een nieuw seizoen van de coronaproof-versie van Eén tegen 100. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4. TribuneNiet alleen de hoofdkandidaat naast Caroline, maar ook de 50 kandidaten op de tribune kunnen geld winnen. Elke keer als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5 duizend euro verdelen. Twee optiesDe kandidaat die het spel speelt krijgt bij elke nieuwe vraag de keuze uit twee opties: De ene keer kun je kiezen uit twee categorieën, de andere keer uit bijvoorbeeld twee foto's of twee geluidsfragmenten. Maar ook de makkelijk/moeilijk-optie komt nog steeds voorbij. Miljoenenjacht-finale: durft Hans nog 1 koffer open te maken? Bekijk deze video » Miljoenenjacht: John wint 347.000 euro Bekijk deze video » Zien: met dit bedrag gaat Maarten naar huis in Postcode Loterij Miljoenenjacht Bekijk deze video »
Uitzending :
Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De kennisquiz Eén tegen 50 is weer terug met een nieuw seizoen van de coronaproof-versie van Eén tegen 100. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4.

Tribune
Niet alleen de hoofdkandidaat naast Caroline, maar ook de 50 kandidaten op de tribune kunnen geld winnen. Elke keer als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5 duizend euro verdelen.

Twee opties
De kandidaat die het spel speelt krijgt bij elke nieuwe vraag de keuze uit twee opties: De ene keer kun je kiezen uit twee categorieën, de andere keer uit bijvoorbeeld twee foto's of twee geluidsfragmenten. Maar ook de makkelijk/moeilijk-optie komt nog steeds voorbij.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Postcode Loterij Eén Tegen 50 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier