Humberto gemist? Hoofdcommissaris Martin Sitalsing over moeilijkheden politie

Humberto gemist? Hoofdcommissaris Martin Sitalsing over moeilijkheden politie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Hoofdcommissaris Martin Sitalsing over moeilijkheden politie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. In deze coronatijd heeft de politie het niet altijd makkelijk: zowel intern als extern is er veel kritiek over de aanpak van bijvoorbeeld demonstraties en incidenten. Martin Sitalsing vertelt er over bij Humberto. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Humberto gemist? Stefano Keizers maakt hele aparte dierenfoto van vriendin Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto gemist? Hoofdcommissaris Martin Sitalsing over moeilijkheden politie

In deze coronatijd heeft de politie het niet altijd makkelijk: zowel intern als extern is er veel kritiek over de aanpak van bijvoorbeeld demonstraties en incidenten. Martin Sitalsing vertelt er over bij Humberto.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Hoofdcommissaris Martin Sitalsing over moeilijkheden politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier