Humberto gemist? Krankzinnige koningscobra op tafel (video)

Humberto gemist? Krankzinnige koningscobra op tafel (video)

Een bijzonder moment in de studio bij Humberto zondag: een bijzondere koningscobra is te gast aan de talkshowtafel!

<em>Humberto</em> gemist? Krankzinnige koningscobra op tafel (video) Een bijzonder moment in de studio bij Humberto zondag: een bijzondere koningscobra is te gast aan de talkshowtafel! Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Freek Vonk en Sterrin Smalbrugge werkten samen met een internationaal team van wetenschappers ruim 5 jaar aan een onderzoek: "Dit beest kan zich voortplanten zonder seks te hebben. Het is een baanbrekend onderzoek." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Krankzinnige koningscobra op tafel (video)

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Freek Vonk en Sterrin Smalbrugge werkten samen met een internationaal team van wetenschappers ruim 5 jaar aan een onderzoek: "Dit beest kan zich voortplanten zonder seks te hebben. Het is een baanbrekend onderzoek."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Krankzinnige koningscobra op tafel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier