Humberto gemist? Stefano Keizers verbluft gasten met prachtige foto van vriendin

Humberto gemist? Stefano Keizers verbluft gasten met prachtige foto van vriendin

Cabaretier Stefano Keizers was zondag opnieuw te gast bij Humberto met een bijzondere foto van de week. Presentator Humberto Tan blikte nog even terug op de foto van vorige week, 'Wildlife', en vergeleek die met het werk van Salvador Dali. "Nou, dat vind ik wel een compliment op zich," aldus Keizers. De foto van deze week maakte echter nóg meer indruk.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Stefano Keizers</em> verbluft gasten met prachtige foto van vriendin Cabaretier Stefano Keizers was zondag opnieuw te gast bij Humberto met een bijzondere foto van de week. Presentator Humberto Tan blikte nog even terug op de foto van vorige week, 'Wildlife', en vergeleek die met het werk van Salvador Dali. "Nou, dat vind ik wel een compliment op zich," aldus Keizers. De foto van deze week maakte echter nóg meer indruk. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. GodDeze week heeft Keizers ervoor gekozen om een foto van God te maken. Dat begon met de gedachte: "Wat is God voor mij?" De cabaretier vertelt dat hij aan deze foto minder heeft gedaan dan ooit tevoren: hij liet zich naar de plek rijden en schoot vervolgens de foto - van zijn vriendin. Het prachtige resultaat maakt diepe indruk op de gasten aan tafel. "Wát een beeld man!" reageert Tan. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers verbluft gasten met prachtige foto van vriendin

God
Deze week heeft Keizers ervoor gekozen om een foto van God te maken. Dat begon met de gedachte: "Wat is God voor mij?" De cabaretier vertelt dat hij aan deze foto minder heeft gedaan dan ooit tevoren: hij liet zich naar de plek rijden en schoot vervolgens de foto - van zijn vriendin. Het prachtige resultaat maakt diepe indruk op de gasten aan tafel. "Wát een beeld man!" reageert Tan.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers verbluft gasten met prachtige foto van vriendin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier