Humberto: Peter Pannekoek maakt al een paar jaar dezelfde grappen in try-outs

Humberto: Peter Pannekoek maakt al een paar jaar dezelfde grappen in try-outs

Peter Pannekoek mag binnenkort weer de theaters in met try-outs voor zijn nieuwe voorstelling DNA. Ontzettend spannend natuurlijk, maar hoe werkt zo'n try-out eigenlijk? Pannekoek geeft toe dat hij al een paar jaar dezelfde grappen probeert in zijn try-outs, omdat hij ervan overtuigd is dat ze goed zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Peter Pannekoek maakt al een paar jaar dezelfde grappen in try-outs Peter Pannekoek mag binnenkort weer de theaters in met try-outs voor zijn nieuwe voorstelling DNA. Ontzettend spannend natuurlijk, maar hoe werkt zo'n try-out eigenlijk? Pannekoek geeft toe dat hij al een paar jaar dezelfde grappen probeert in zijn try-outs, omdat hij ervan overtuigd is dat ze goed zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. ProcesTot nu toe waren die grappen echter nooit een succes, waardoor ze uiteindelijk weer uit de voorstellingen werden geschrapt. Pannekoek vertelt hoe hij het publiek deelgenoot maakt van zijn proces, door over de try-out te vertellen op het podium. Stefano Keizers, ook aanwezig in de studio, vertelt dat cabaretiers eigenlijk in een luxepositie verkeren: ze mogen maanden proberen voor ze hun definitieve voorstelling opvoeren. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Peter Pannekoek maakt al een paar jaar dezelfde grappen in try-outs

Proces
Tot nu toe waren die grappen echter nooit een succes, waardoor ze uiteindelijk weer uit de voorstellingen werden geschrapt. Pannekoek vertelt hoe hij het publiek deelgenoot maakt van zijn proces, door over de try-out te vertellen op het podium. Stefano Keizers, ook aanwezig in de studio, vertelt dat cabaretiers eigenlijk in een luxepositie verkeren: ze mogen maanden proberen voor ze hun definitieve voorstelling opvoeren.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Peter Pannekoek maakt al een paar jaar dezelfde grappen in try-outs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier