Schokkende beelden: politie in Virginia belaagt zwarte veteraan met pepperspray

Schokkende beelden: politie in Virginia belaagt zwarte veteraan met pepperspray

Je begint je zo langzamerhand af te vragen hoeveel incompetente politieagenten er in de Verenigde Staten eigenlijk rondlopen. Er zijn opnieuw schokkende beelden opgedoken, ditmaal van politieagenten in Virginia die een zwarte veteraan belagen met pepperspray.

Lees verder onder de video.

Schokkende beelden: <em>politie</em> in Virginia belaagt zwarte veteraan met <em>pepperspray</em> Je begint je zo langzamerhand af te vragen hoeveel incompetente politieagenten er in de Verenigde Staten eigenlijk rondlopen. Er zijn opnieuw schokkende beelden opgedoken, ditmaal van politieagenten in Virginia die een zwarte veteraan belagen met pepperspray. Lees verder onder de video. RechtszaakDe zwarte man is een voormalige luitenant uit het Amerikaanse leger, maar wordt desondanks zonder pardon in zijn gezicht gespoten met pepperspray als hij vraagt waarom hij staande wordt gehouden. De man heeft inmiddels een rechtszaak aangespannen tegen de politie en één van de betrokken agenten is al ontslagen vanwege het incident, dat in december 2020 plaatsvond. Bekijk de schokkende beelden van het incident in Virginia hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: protesten Washington neergeslagen met pepperspray en traangas Bekijk deze video » Zien: fatale arrestatie Daniel Prude zorgt voor protesten in Rochester Bekijk deze video »
Buitenland :
Schokkende beelden: politie in Virginia belaagt zwarte veteraan met pepperspray

Rechtszaak
De zwarte man is een voormalige luitenant uit het Amerikaanse leger, maar wordt desondanks zonder pardon in zijn gezicht gespoten met pepperspray als hij vraagt waarom hij staande wordt gehouden. De man heeft inmiddels een rechtszaak aangespannen tegen de politie en één van de betrokken agenten is al ontslagen vanwege het incident, dat in december 2020 plaatsvond.

Bekijk de schokkende beelden van het incident in Virginia hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier