Prachtige beelden: de comeback van Arjen Robben bij FC Groningen in beeld

Prachtige beelden: de comeback van Arjen Robben bij FC Groningen in beeld

Na een half jaar blessureleed is Arjen Robben zondag weer teruggekeerd op het veld bij FC Groningen. In de Derby van het Noorden, tegen sc Heerenveen, maakte Robben zijn eerste minuten na een maandenlange revalidatie. ESPN was er uiteraard bij om alles in mooie beelden te vangen.

Bekijk de beelden van de comeback van Arjen Robben hieronder.

Prachtige beelden: de comeback van <em>Arjen Robben</em> bij FC Groningen in beeld Na een half jaar blessureleed is Arjen Robben zondag weer teruggekeerd op het veld bij FC Groningen. In de Derby van het Noorden, tegen sc Heerenveen, maakte Robben zijn eerste minuten na een maandenlange revalidatie. ESPN was er uiteraard bij om alles in mooie beelden te vangen. Bekijk de beelden van de comeback van Arjen Robben hieronder. Bekijk ook FC Groningen - PSV: Arjen Robben valt in rentree geblesseerd uit Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Johan Derksen heeft bewondering voor Arjen Robben Bekijk deze video »
Voetbal :
Prachtige beelden: de comeback van Arjen Robben bij FC Groningen in beeld


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige beelden: de comeback van Arjen Robben bij FC Groningen in beeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier