Humberto gemist? Nico de Vries kreeg verkeerde diagnose en ging helemaal niet dood

Humberto gemist? Nico de Vries kreeg verkeerde diagnose en ging helemaal niet dood

Nico de Vries vertelde zondagavond bij Humberto zijn bijzondere verhaal: hij had nog drie maanden te leven, zat zelfs al in een hospice en de begrafenis was geregeld. Dat allemaal vanwege een verkeerde diagnose want hij bleef uiteindelijk gelukkig gewoon leven. "Je komt op een gegeven moment in een totale berusting, van het leven is afgelopen, je hoeft geen belastingformulieren meer in te vullen, niets hoeft meer. Tegelijkertijd zie je het verdriet dat anderen hebben en hoe ze dat vorm proberen te geven."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Nico de Vries kreeg verkeerde diagnose en ging helemaal niet dood Nico de Vries vertelde zondagavond bij Humberto zijn bijzondere verhaal: hij had nog drie maanden te leven, zat zelfs al in een hospice en de begrafenis was geregeld. Dat allemaal vanwege een verkeerde diagnose want hij bleef uiteindelijk gelukkig gewoon leven. "Je komt op een gegeven moment in een totale berusting, van het leven is afgelopen, je hoeft geen belastingformulieren meer in te vullen, niets hoeft meer. Tegelijkertijd zie je het verdriet dat anderen hebben en hoe ze dat vorm proberen te geven." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Nico de Vries kreeg verkeerde diagnose en ging helemaal niet dood


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Nico de Vries kreeg verkeerde diagnose en ging helemaal niet dood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier