Nieuwsuur: burgemeesters 4 grote steden in verweer tegen uitstel versoepelingen

Nieuwsuur: burgemeesters 4 grote steden in verweer tegen uitstel versoepelingen

Nederland krijgt toch geen versoepelingen per 21 april, zo bleek zondag. Dat levert uiteraard de nodige gefronste wenkbrauwen en veel irritaties op. De burgemeesters van de vier grote steden komen zelfs in verweer en roepen het kabinet op om op dit besluit terug te komen. “Ze denken dat de terrassen wel open kunnen, aangezien de besmettingen in de buitenruimte heel erg mee vallen”, vertelt politiek verslaggever Nynke de Zoeten. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder.

<em>Nieuwsuur</em>: burgemeesters 4 grote steden in verweer tegen uitstel versoepelingen Nederland krijgt toch geen versoepelingen per 21 april, zo bleek zondag. Dat levert uiteraard de nodige gefronste wenkbrauwen en veel irritaties op. De burgemeesters van de vier grote steden komen zelfs in verweer en roepen het kabinet op om op dit besluit terug te komen. “Ze denken dat de terrassen wel open kunnen, aangezien de besmettingen in de buitenruimte heel erg mee vallen”, vertelt politiek verslaggever Nynke de Zoeten. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Ernst Kuipers: "Meer coronapatiënten op IC dan op enig moment sinds april vorig jaar" (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: burgemeesters 4 grote steden in verweer tegen uitstel versoepelingen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: burgemeesters 4 grote steden in verweer tegen uitstel versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier