Maandag in de 5 Uur Show: Bridget Maasland over belangrijke levensthema's

Maandag in de 5 Uur Show: Bridget Maasland over belangrijke levensthema's

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Klaas van der Eerden
  • Baas B zingt zijn nieuwe single
  • Bridget Maasland over belangrijke en onbelangrijke levensthema's
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: Bridget Maasland over belangrijke levensthema's Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Klaas van der Eerden Baas B zingt zijn nieuwe single Bridget Maasland over belangrijke en onbelangrijke levensthema's Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gordon verrast emotionele Patricia Paay op 72e verjaardag met optreden Bekijk deze video »
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: Bridget Maasland over belangrijke levensthema's

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in de 5 Uur Show: Bridget Maasland over belangrijke levensthema's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV