Niek Barendsen: 'Nieuw Zeer pompt lucht in loodzware thema's' (video)

Niek Barendsen: 'Nieuw Zeer pompt lucht in loodzware thema's' (video)

Nieuw Zeer-bedenker en regisseur Niek Barendsen ziet de polarisatie in Nederland toenemen en gebruikte dat als inspiratie voor de nieuwe serie van het satirische programma: "Het is steeds links tegen rechts, steeds harder. Je kunt best wel wat lucht daarin pompen, daar een beetje gein in brengen." Bekijk het fragment van Koffietijd, waar hij samen met actrice Ilse Warringa te gast was, hieronder.

Niek Barendsen: '<em>Nieuw Zeer</em> pompt lucht in loodzware thema's' (video) Nieuw Zeer-bedenker en regisseur Niek Barendsen ziet de polarisatie in Nederland toenemen en gebruikte dat als inspiratie voor de nieuwe serie van het satirische programma: "Het is steeds links tegen rechts, steeds harder. Je kunt best wel wat lucht daarin pompen, daar een beetje gein in brengen." Bekijk het fragment van Koffietijd, waar hij samen met actrice Ilse Warringa te gast was, hieronder. Nieuw Zeer is iedere zondag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Niek Barendsen: 'Nieuw Zeer pompt lucht in loodzware thema's' (video)

Nieuw Zeer is iedere zondag om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Niek Barendsen: 'Nieuw Zeer pompt lucht in loodzware thema's' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier