Dieuwertje Blok in Sterren Op Het Doek bij onthulling: ‘Is het een spotprent?’

Dieuwertje Blok in Sterren Op Het Doek bij onthulling: ‘Is het een spotprent?’

Dieuwertje Blok vertelt in Sterren Op Het Doek dat ze erg om zichzelf kan lachen, als presentator Özcan Akyol wat mysterieus lacht voordat hij de portretten die van haar zijn gemaakt omdraait en onthult. "Is het een spotprent?"

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Dieuwertje Blok in <em>Sterren Op Het Doek</em> bij onthulling: ‘Is het een spotprent?’ Dieuwertje Blok vertelt in Sterren Op Het Doek dat ze erg om zichzelf kan lachen, als presentator Özcan Akyol wat mysterieus lacht voordat hij de portretten die van haar zijn gemaakt omdraait en onthult. "Is het een spotprent?" Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Frits Spits kiest portret dat hem ontroert Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Dieuwertje Blok had als puber 'licht ontvlambaar hart' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV