Chateau Meiland: Martien en Erica in paniek door enorme lekkage in paardenstal

Chateau Meiland: Martien en Erica in paniek door enorme lekkage in paardenstal

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien Meiland doet in Chateau Meiland een schrikbarende ontdekking als hij de paardenstal in loopt. Er liggen kleren opgeslagen, maar er is enorme lekkage ontstaan. “Wat erg!”

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien en Erica in paniek door enorme lekkage in paardenstal Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien Meiland doet in Chateau Meiland een schrikbarende ontdekking als hij de paardenstal in loopt. Er liggen kleren opgeslagen, maar er is enorme lekkage ontstaan. “Wat erg!” Lees verder onder de video. 'Godverdomme haal die kleren weg!'Martien roept dan ook snel Erica erbij, om het stromende water te stoppen. Maar beiden weten niet waar de kraan zit, waardoor de twee behoorlijk in paniek raken. Erica schreeuwt dat Martien de kleding moet weghalen, terwijl zij op zoek gaat naar een oplossing… “Godverdomme haal die kleren weg!” Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Martien Meiland in tranen door eigen gedicht Bekijk deze video » Chateau Meiland: wijnen, wijnen, wijnen op het ijs Bekijk deze video »

'Godverdomme haal die kleren weg!'
Martien roept dan ook snel Erica erbij, om het stromende water te stoppen. Maar beiden weten niet waar de kraan zit, waardoor de twee behoorlijk in paniek raken. Erica schreeuwt dat Martien de kleding moet weghalen, terwijl zij op zoek gaat naar een oplossing… “Godverdomme haal die kleren weg!”

Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien en Erica in paniek door enorme lekkage in paardenstal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier