Bed & Breakfast: zo worden de bedden uitgebreid getest

Bed & Breakfast: zo worden de bedden uitgebreid getest

Bekijk hier boze reacties van kijkers op de ‘zeurende’ Gerrie en Dennis in Bed & Breakfast.

In Bed & Breakfast is het de bedoeling dat eigenaren van een B&B bij elkaar gaan logeren en het logeeradres beoordelen. En de bedden zijn natuurlijk een cruciaal onderdeel bij dit proces. Zit er een kuil in het matras, en kun je lekker tv kijken vanuit bed? In de video hieronder zie je hoe de eigenaren hun oordeel vellen over het bed.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bed &amp; Breakfast</em>: zo worden de bedden uitgebreid getest Bekijk hier boze reacties van kijkers op de ‘zeurende’ Gerrie en Dennis in Bed & Breakfast. In Bed & Breakfast is het de bedoeling dat eigenaren van een B&B bij elkaar gaan logeren en het logeeradres beoordelen. En de bedden zijn natuurlijk een cruciaal onderdeel bij dit proces. Zit er een kuil in het matras, en kun je lekker tv kijken vanuit bed? In de video hieronder zie je hoe de eigenaren hun oordeel vellen over het bed. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Bed & Breakfast: kalk op de kraan en een kuil in bed Bekijk deze video » Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast: zo worden de bedden uitgebreid getest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier