Zien: Samantha de Jong in vrieskou in bikini in jacuzzi

Zien: Samantha de Jong in vrieskou in bikini in jacuzzi

Dat het maandagmorgen nog sneeuwde in Den Haag en de temperatuur niet boven de zes graden uitkomt weerhoudt Samantha de Jong er niet van om alsnog in mini-bikini plaats te nemen in een nieuwe jacuzzi. Een roze zonnebril maakt het geheel af en de realityster geniet met volle teugen: "Heerlijk bubbelen, joehoe." Bekijk de beelden, die Barbie op Instagram plaatste, hieronder.

Zien: <em>Samantha de Jong</em> in vrieskou in bikini in jacuzzi Dat het maandagmorgen nog sneeuwde in Den Haag en de temperatuur niet boven de zes graden uitkomt weerhoudt Samantha de Jong er niet van om alsnog in mini-bikini plaats te nemen in een nieuwe jacuzzi. Een roze zonnebril maakt het geheel af en de realityster geniet met volle teugen: "Heerlijk bubbelen, joehoe." Bekijk de beelden, die Barbie op Instagram plaatste, hieronder. View this post on Instagram A post shared by Barbieđź’– (@samantha_de_jong29) View this post on Instagram A post shared by Barbieđź’– (@samantha_de_jong29) Bekijk ook Heftig: Samantha de Jong (Barbie) plaatst enorme tattoo nieuwe vriend op borst Bekijk deze video » Video: Samantha de Jong trots op haar drie kinderen Angelina, Milano & Angelo Bekijk deze video »
Show :
Zien: Samantha de Jong in vrieskou in bikini in jacuzziCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Samantha de Jong in vrieskou in bikini in jacuzzi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier