Bijzondere beelden: Fabio Jakobsen feliciteert ploeggenoot Cavendish met winst

Bijzondere beelden: Fabio Jakobsen feliciteert ploeggenoot Cavendish met winst

Bekijk hier de woede die in de wielerwereld losbarstte na de vreselijke crash van Fabio Jakobsen.

Er was vandaag een bijzonder beeld te zien bij de ronde van Turkije. Mark Cavendish won voor het eerst in drie jaar weer een wielerwedstrijd. En hij werd gefeliciteerd door zijn Deceuninck - Quick Step-collega Fabio Jakobsen, die veel werk voor hem verrichtte. Een speciaal moment, aangezien Jakobsen acht maanden na een gruwelijke crash in de ronde van Polen een indrukwekkende comeback maakt.

Bekijk de beelden van Fabio Jakobsen en Mark Cavendish hieronder.

Bijzondere beelden: <em>Fabio Jakobsen</em> feliciteert ploeggenoot Cavendish met winst Bekijk hier de woede die in de wielerwereld losbarstte na de vreselijke crash van Fabio Jakobsen. Er was vandaag een bijzonder beeld te zien bij de ronde van Turkije. Mark Cavendish won voor het eerst in drie jaar weer een wielerwedstrijd. En hij werd gefeliciteerd door zijn Deceuninck - Quick Step-collega Fabio Jakobsen, die veel werk voor hem verrichtte. Een speciaal moment, aangezien Jakobsen acht maanden na een gruwelijke crash in de ronde van Polen een indrukwekkende comeback maakt. Bekijk de beelden van Fabio Jakobsen en Mark Cavendish hieronder. Van der Poel denkt aan Fabio Jakobsen: ‘Maar ook moeilijk voor Groenewegen’ (video) Bekijk deze video » Update rond situatie Fabio Jakobsen: "Gaat heel goed, praten gaat nog niet" (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bijzondere beelden: Fabio Jakobsen feliciteert ploeggenoot Cavendish met winst


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Fabio Jakobsen feliciteert ploeggenoot Cavendish met winst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV