Zien: terugblik op 100 dagen Big Brother 2021 in video van 17 minuten

Zien: terugblik op 100 dagen Big Brother 2021 in video van 17 minuten

Helaas voor de fans van Big Brother, het seizoen van 2021 zit erop. De grote finale is gewonnen door Jill, zij werd gekroond tot de winnares en nam een mooie geldprijs mee naar huis. Verschillende bewoners hebben de revue gepasseerd in 100 dagen, en er waren heel wat ruzies, geluksmomenten, nominaties en opdrachten. Een goed moment om terug te blikken op 100 dagen Big Brother 2021.

Bekijk in de video van 17 minuten hieronder een mooie samenvatting van het afgelopen seizoen van Big Brother.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Zien: terugblik op 100 dagen <em>Big Brother 2021</em> in video van 17 minuten Helaas voor de fans van Big Brother, het seizoen van 2021 zit erop. De grote finale is gewonnen door Jill, zij werd gekroond tot de winnares en nam een mooie geldprijs mee naar huis. Verschillende bewoners hebben de revue gepasseerd in 100 dagen, en er waren heel wat ruzies, geluksmomenten, nominaties en opdrachten. Een goed moment om terug te blikken op 100 dagen Big Brother 2021. Bekijk in de video van 17 minuten hieronder een mooie samenvatting van het afgelopen seizoen van Big Brother. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Jill wint de finale van Big Brother en gaat naar huis met ruim 70.000 euro Bekijk deze video » Winnares Jill enorm gegroeid in Big Brother: ‘Wist niet dat ik zo onzeker was’ Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: terugblik op 100 dagen Big Brother 2021 in video van 17 minuten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier