Spaanse Netflix-serie Élite onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser

Spaanse Netflix-serie Élite onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser

Er komt een nieuw seizoen aan van de Spaanse serie Élite. In een teaser wordt de releasedatum bekendgemaakt van deze nieuwe reeks: 18 juni. Deze Netflix-serie volgt de levens van leerlingen op een exclusieve privéschool in Spanje, de strijd tussen de arme en rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Het vierde seizoen van Élite is vanaf 18 juni te zien bij Netflix. Bekijk hierboven alvast de trailer.

Spaanse Netflix-serie <em>Élite</em> onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser Er komt een nieuw seizoen aan van de Spaanse serie Élite. In een teaser wordt de releasedatum bekendgemaakt van deze nieuwe reeks: 18 juni. Deze Netflix-serie volgt de levens van leerlingen op een exclusieve privéschool in Spanje, de strijd tussen de arme en rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord. Het vierde seizoen van Élite is vanaf 18 juni te zien bij Netflix. Bekijk hierboven alvast de trailer. Bekijk de trailer van The Woman in the Window, 14 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Spaanse thrillerserie The Innocent vanaf 30 april bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Spaanse Netflix-serie Élite onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spaanse Netflix-serie Élite onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier