Zien: Rachel Hazes vond het "heel verdrietig" om archief van André in te duiken

Zien: Rachel Hazes vond het "heel verdrietig" om archief van André in te duiken

Dit jaar zou André Hazes zeventig jaar zijn geworden en speciaal voor die gelegenheid is zijn weduwe Rachel het archief in gedoken om unieke beelden te verzamelen voor een documentaire. Tegen RTL Boulevard vertelt ze dat ze deze "trip down memory lane" heel verdrietig vond.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Rachel Hazes</em> vond het &quot;heel verdrietig&quot; om archief van André in te duiken Dit jaar zou André Hazes zeventig jaar zijn geworden en speciaal voor die gelegenheid is zijn weduwe Rachel het archief in gedoken om unieke beelden te verzamelen voor een documentaire. Tegen RTL Boulevard vertelt ze dat ze deze "trip down memory lane" heel verdrietig vond. Lees verder onder de video. HeftigVolgens Rachel heeft de familie heel veel materiaal op de harde schijf staan, maar ze kijken dat bijna nooit. Daarom was het extra heftig om al die beelden weer terug te zien. Rachel wil echter ook benadrukken dat ze onbedaarlijk veel heeft gelachen met André. "Vergeet de mooie dagen niet," is dan ook de boodschap van Rachel. Ook zegt ze dat André haar eigenlijk heeft opgevoed: "Op mijn vijftiende was ik het huis al uit." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Rachel Hazes laat privébeelden uit André Hazes-docu zien Bekijk deze video » Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes start 14 april: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rachel Hazes vond het "heel verdrietig" om archief van André in te duiken

Heftig
Volgens Rachel heeft de familie heel veel materiaal op de harde schijf staan, maar ze kijken dat bijna nooit. Daarom was het extra heftig om al die beelden weer terug te zien. Rachel wil echter ook benadrukken dat ze onbedaarlijk veel heeft gelachen met André. "Vergeet de mooie dagen niet," is dan ook de boodschap van Rachel. Ook zegt ze dat André haar eigenlijk heeft opgevoed: "Op mijn vijftiende was ik het huis al uit."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

De docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rachel Hazes vond het "heel verdrietig" om archief van André in te duiken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier