Huisvrouwen Bestaan Niet maandag te zien bij RTL 8: bekijk de trailer

Huisvrouwen Bestaan Niet maandag te zien bij RTL 8: bekijk de trailer

Kijk hier waar je Huisvrouwen Bestaan Niet kunt streamen.

Vanavond kun je heerlijk thuisblijven en genieten van de romcom Huisvrouwen Bestaan Niet. Deze film draait om Gijsje, een carrièrevrouw die graag een kind wil, maar samen met Jasper blijkt dat een hele uitdaging te zijn. Haar zus Marjolein heeft een man en drie kinderen, maar zij krijgt de nodige problemen op haar bord als ze haar baan kwijtraakt. En dan blijkt ook nog hun moeder een enorme hypotheekschuld te hebben… Onder anderen Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Jim Bakkum, Waldemar Torenstra en Loes Luca spelen een rol in Huisvrouwen Bestaan Niet.

Huisvrouwen Bestaan Niet is maandag 12 april om 20.30 te zien bij RTL 8. In de video hieronder kun je de trailer van Huisvrouwen Bestaan Niet bekijken.

<em>Huisvrouwen Bestaan Niet</em> maandag te zien bij RTL 8: bekijk de trailer Kijk hier waar je Huisvrouwen Bestaan Niet kunt streamen. Vanavond kun je heerlijk thuisblijven en genieten van de romcom Huisvrouwen Bestaan Niet. Deze film draait om Gijsje, een carrièrevrouw die graag een kind wil, maar samen met Jasper blijkt dat een hele uitdaging te zijn. Haar zus Marjolein heeft een man en drie kinderen, maar zij krijgt de nodige problemen op haar bord als ze haar baan kwijtraakt. En dan blijkt ook nog hun moeder een enorme hypotheekschuld te hebben… Onder anderen Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Jim Bakkum, Waldemar Torenstra en Loes Luca spelen een rol in Huisvrouwen Bestaan Niet. Huisvrouwen Bestaan Niet is maandag 12 april om 20.30 te zien bij RTL 8. In de video hieronder kun je de trailer van Huisvrouwen Bestaan Niet bekijken. Yolanthe Cabau is het gewend om alleenstaande moeder te zijn (Koffietijd) Bekijk deze video » Barbara Sloesen doet geen auditie meer voor nieuwe film: "Blijkbaar doe ik iets goed" Bekijk deze video »
Trailer :
Huisvrouwen Bestaan Niet maandag te zien bij RTL 8: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Huisvrouwen Bestaan Niet maandag te zien bij RTL 8: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV