Zien: Wilfred Genee snapt niets van bizar gesprek met Rachel Hazes in Op1

Zien: Wilfred Genee snapt niets van bizar gesprek met Rachel Hazes in Op1

Maandagochtend (12 april) blikte Wilfred Genee in de radioshow van Veronica Inside terug op het gesprek dat Astrid Joosten en Paul de Leeuw vrijdag voerden met Rachel Hazes in Op1. Genee snapte niets van de interviewers nadat Hazes onthulde dat ze al op vijftienjarige leeftijd intiem was met André Hazes.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Wilfred Genee</em> snapt niets van bizar gesprek met Rachel Hazes in <em>Op1</em> Maandagochtend (12 april) blikte Wilfred Genee in de radioshow van Veronica Inside terug op het gesprek dat Astrid Joosten en Paul de Leeuw vrijdag voerden met Rachel Hazes in Op1. Genee snapte niets van de interviewers nadat Hazes onthulde dat ze al op vijftienjarige leeftijd intiem was met André Hazes. Lees verder onder de video. Negentien jaar ouderOp het moment dat André en Rachel "iets" kregen was Rachel vijftien jaar en André was maar liefst negentien jaar ouder, 34 dus. Een tamelijk bizarre liefdesverhouding dus. Genee ergerde zich aan het feit dat Joosten en De Leeuw niet doorvroegen over hun relatie. "Wat is dit?" vraagt Genee zich verbijsterd af. "Wat gebeurt hier?" Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. De docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes start 14 april: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Rachel Hazes vond het "heel verdrietig" om archief van André in te duiken Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Wilfred Genee snapt niets van bizar gesprek met Rachel Hazes in Op1

Negentien jaar ouder
Op het moment dat André en Rachel "iets" kregen was Rachel vijftien jaar en André was maar liefst negentien jaar ouder, 34 dus. Een tamelijk bizarre liefdesverhouding dus. Genee ergerde zich aan het feit dat Joosten en De Leeuw niet doorvroegen over hun relatie. "Wat is dit?" vraagt Genee zich verbijsterd af. "Wat gebeurt hier?"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

De docuserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wilfred Genee snapt niets van bizar gesprek met Rachel Hazes in Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier