Zien: Heleen van Royen viert 8-jarig jubileum met Bart Meeldijk met liefdesvideo

Zien: Heleen van Royen viert 8-jarig jubileum met Bart Meeldijk met liefdesvideo

Heleen van Royen viert vandaag het heuglijke feit dat zij alweer acht jaar samen is met haar geliefde Bart Meeldijk. “Ze zijn voorbij gevlogen! Wat hebben we het fijn samen. Bofkonten zijn we”, jubelt de schrijfster. Ze viert dit jubileum door een liefdevolle video van het stel te delen op Instagram, deze zie je hieronder.

Zien: <em>Heleen van Royen</em> viert 8-jarig jubileum met Bart Meeldijk met liefdesvideo Heleen van Royen viert vandaag het heuglijke feit dat zij alweer acht jaar samen is met haar geliefde Bart Meeldijk. “Ze zijn voorbij gevlogen! Wat hebben we het fijn samen. Bofkonten zijn we”, jubelt de schrijfster. Ze viert dit jubileum door een liefdevolle video van het stel te delen op Instagram, deze zie je hieronder. Heleen van Royen emotioneel in De Kist vanwege moeder: "Dat was gewoon zwaar" Bekijk deze video » Heleen van Royen na interview Marco Borsato: ''Hij en Leontine hadden niet genoeg seks'' Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Heleen van Royen viert 8-jarig jubileum met Bart Meeldijk met liefdesvideo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV