Avonturenfilm Alpha maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer

Avonturenfilm Alpha maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de film Alpha kunt streamen.

Vanavond kun je bij Net5 kijken naar het spannende overlevingsverhaal van de jonge Keda, zo’n 20.000 jaar geleden in Europa, in de film Alpha. In de laatste ijstijd moet hij in zijn eentje zien te overleven als hij alleen achter wordt gelaten na een val in een ravijn, de rest denkt dat hij niet meer te redden is. Keda doet er alles aan om te overleven en zijn stam terug te vinden.

De film Alpha is maandag 12 april om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Alpha bekijken.

Avonturenfilm <em>Alpha</em> maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je de film Alpha kunt streamen. Vanavond kun je bij Net5 kijken naar het spannende overlevingsverhaal van de jonge Keda, zo’n 20.000 jaar geleden in Europa, in de film Alpha. In de laatste ijstijd moet hij in zijn eentje zien te overleven als hij alleen achter wordt gelaten na een val in een ravijn, de rest denkt dat hij niet meer te redden is. Keda doet er alles aan om te overleven en zijn stam terug te vinden. De film Alpha is maandag 12 april om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Alpha bekijken. The Nevers vanaf maandag te zien bij Ziggo, bekijk de trailer Bekijk deze video » Spaanse Netflix-serie Élite onthult releasedatum seizoen 4: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Trailer :
Avonturenfilm Alpha maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Avonturenfilm Alpha maandagavond te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier