Zien: Gerard Joling kibbelt met moeder Janny over bloemen in de tuin

Zien: Gerard Joling kibbelt met moeder Janny over bloemen in de tuin

Gerard Joling is op bezoek bij zijn moeder Janny en geeft de bloemen in de tuin wat water. Hij vertelt haar dat ze dit wat vaker moet doen, want de blaadjes hangen slap. Janny is het hier niet mee eens en vertelt dat ze de planten regelmatig water geeft. Ze kibbelen er lekker over, totdat Janny er klaar mee is en de tuindeur dichtgooit.

Bekijk de video van Gerard Joling hieronder.

Zien: <em>Gerard Joling</em> kibbelt met moeder Janny over bloemen in de tuin Gerard Joling is op bezoek bij zijn moeder Janny en geeft de bloemen in de tuin wat water. Hij vertelt haar dat ze dit wat vaker moet doen, want de blaadjes hangen slap. Janny is het hier niet mee eens en vertelt dat ze de planten regelmatig water geeft. Ze kibbelen er lekker over, totdat Janny er klaar mee is en de tuindeur dichtgooit. Bekijk de video van Gerard Joling hieronder. Bekijk ook Hoge Bomen gemist? Gerard Joling heeft "de pony flink laten grazen" (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling kibbelt met moeder Janny over bloemen in de tuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier