Tijd voor MAX gemist? Reinier van Dantzig over openen terrassen

Tijd voor MAX gemist? Reinier van Dantzig over openen terrassen

Reinier van Dantzig zit in de gemeenteraad van Amsterdam voor D66 en is horecaondernemer. Hij snapt als geen ander dat de horeca-eigenaren helemaal klaar zijn met de situatie nu, waarin ze geforceerd gesloten moeten blijven. Daarnaast maakt hij zich zorgen over de handhaving in de steden, die het heel zwaar heeft op dit moment.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Reinier van Dantzig over openen terrassen Reinier van Dantzig zit in de gemeenteraad van Amsterdam voor D66 en is horecaondernemer. Hij snapt als geen ander dat de horeca-eigenaren helemaal klaar zijn met de situatie nu, waarin ze geforceerd gesloten moeten blijven. Daarnaast maakt hij zich zorgen over de handhaving in de steden, die het heel zwaar heeft op dit moment. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Josine Evers in Tijd voor Max over prins Philip: "Man met karakter" Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Tommie Christiaan zingt 'Kom maar bij mij' Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Reinier van Dantzig over openen terrassen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Reinier van Dantzig over openen terrassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier