Horeca weer genaaid en zijn boos: "Wat een grafbende zeg!" (video)

Horeca weer genaaid en zijn boos: "Wat een grafbende zeg!" (video)

Iedereen zat af te tellen naar 21 april, het moment dat de terrassen weer open zouden gaan, maar verrassing, de geplande versoepelingen worden waarschijnlijk met een week opgeschoven! Horecaondernemers zijn op zijn zachtst gezegd niet blij met dit besluit. Haagse Leo en Leipe Marco vinden er wat van.

Bekijk de video van Powned hieronder.

<em>Horeca</em> weer genaaid en zijn boos: &quot;Wat een grafbende zeg!&quot; (video) Iedereen zat af te tellen naar 21 april, het moment dat de terrassen weer open zouden gaan, maar verrassing, de geplande versoepelingen worden waarschijnlijk met een week opgeschoven! Horecaondernemers zijn op zijn zachtst gezegd niet blij met dit besluit. Haagse Leo en Leipe Marco vinden er wat van. Bekijk de video van Powned hieronder. Bekijk ook Zonnestudio's moeten dichtblijven: "Gewoon echt kut!" (video) Bekijk deze video » Nederland over AstraZeneca: "Wij zijn proefkonijnen en Hugo is marionet!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Horeca weer genaaid en zijn boos: "Wat een grafbende zeg!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Horeca weer genaaid en zijn boos: "Wat een grafbende zeg!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier