Fidan en Renze bespreken teleurstelling voor de horeca in De Vooravond

Fidan en Renze bespreken teleurstelling voor de horeca in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Fidan en Renze bespreken teleurstelling voor de horeca in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Fidan spreekt zich uit over hoe er in deze crisis om wordt gegaan met de horeca. Ze worden niet geïnformeerd en opengaan is momenteel waarschijnlijk niet eens rendabel. Fidan vindt het lastig om hierover te praten, omdat er twee kanten zijn en ze ook de druk op de zorg zeer serieus neemt. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fidan en Renze bespreken teleurstelling voor de horeca in De Vooravond

Fidan spreekt zich uit over hoe er in deze crisis om wordt gegaan met de horeca. Ze worden niet geïnformeerd en opengaan is momenteel waarschijnlijk niet eens rendabel. Fidan vindt het lastig om hierover te praten, omdat er twee kanten zijn en ze ook de druk op de zorg zeer serieus neemt.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fidan en Renze bespreken teleurstelling voor de horeca in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier