EenVandaag gemist? Coronazelftesten zijn schijnveiligheidsmiddel

EenVandaag gemist? Coronazelftesten zijn schijnveiligheidsmiddel

De zelftesten worden ruim ingeslagen. Maar dat is geen vrijbrief om de regels minder goed op te volgen, zeggen critici. "Het is echt een extra middel", zegt arts-microbioloog Kluytmans. Hij vindt ook dat de informatievoorziening beter moet, want nu geldt een zelftest meer als een schijnveiligheidsmiddel en ze zijn helemaal niet zo betrouwbaar.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em> gemist? Coronazelftesten zijn schijnveiligheidsmiddel De zelftesten worden ruim ingeslagen. Maar dat is geen vrijbrief om de regels minder goed op te volgen, zeggen critici. "Het is echt een extra middel", zegt arts-microbioloog Kluytmans. Hij vindt ook dat de informatievoorziening beter moet, want nu geldt een zelftest meer als een schijnveiligheidsmiddel en ze zijn helemaal niet zo betrouwbaar. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. EenVandaag gemist? Hondentrimster haalt honden bij Duitse grens Bekijk deze video » EenVandaag gemist?: Pieter Willem Kamphuisen over AstraZenaca en trombose Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag gemist? Coronazelftesten zijn schijnveiligheidsmiddel


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag gemist? Coronazelftesten zijn schijnveiligheidsmiddel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier