Nazmiye Oral draagt gedicht voor over geweld tegen vrouwen in De Vooravond

Nazmiye Oral draagt gedicht voor over geweld tegen vrouwen in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Nazmiye Oral draagt gedicht voor over geweld tegen vrouwen in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nazmiye Oral draagt een gedicht voor over de rode schoenen op de Dam. Het gedicht gaat over het geweld tegen vrouwen, wat nog steeds heel veel gebeurd in Nederland en in de wereld. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nazmiye Oral draagt gedicht voor over geweld tegen vrouwen in De Vooravond

Nazmiye Oral draagt een gedicht voor over de rode schoenen op de Dam. Het gedicht gaat over het geweld tegen vrouwen, wat nog steeds heel veel gebeurd in Nederland en in de wereld.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nazmiye Oral draagt gedicht voor over geweld tegen vrouwen in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier