De Vooravond gemist? Cynische persconferentie in de Minuut van Ruud

De Vooravond gemist? Cynische persconferentie in de Minuut van Ruud

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Cynische persconferentie in de Minuut van Ruud Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de Minuut van Ruud wordt deze uitzending de persconferentie en de boodschap van morgenavond op de hak genomen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Cynische persconferentie in de Minuut van Ruud

In de Minuut van Ruud wordt deze uitzending de persconferentie en de boodschap van morgenavond op de hak genomen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Cynische persconferentie in de Minuut van Ruud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier