De Vooravond gemist? Frenna vertelt over zijn luxe leven en het boevenpad

De Vooravond gemist? Frenna vertelt over zijn luxe leven en het boevenpad

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Frenna vertelt over zijn luxe leven en het boevenpad Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Artiest Frenna vertelt over zijn luxeleven, waar hij heel hard voor gewerkt heeft. Vroeger had hij het niet breed en heeft hij regelmatig het boevenpad gekozen, zegt hij zelf. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Frenna vertelt over zijn luxe leven en het boevenpad

Artiest Frenna vertelt over zijn luxeleven, waar hij heel hard voor gewerkt heeft. Vroeger had hij het niet breed en heeft hij regelmatig het boevenpad gekozen, zegt hij zelf.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Frenna vertelt over zijn luxe leven en het boevenpad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier