De Vooravond gemist? Maurits Chabot over tijdreizen door biografieën

De Vooravond gemist? Maurits Chabot over tijdreizen door biografieën

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Maurits Chabot over tijdreizen door biografieën Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Bij de Parels van Chabot hebben we het dit keer over levensverhalen. Volgens Maurits Chabot kan je met biografieën tijdreizen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Maurits Chabot over tijdreizen door biografieën

Bij de Parels van Chabot hebben we het dit keer over levensverhalen. Volgens Maurits Chabot kan je met biografieën tijdreizen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Maurits Chabot over tijdreizen door biografieën of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier