Splinter Chabot in De Vooravond: "Mijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!"

Splinter Chabot in De Vooravond: "Mijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Splinter Chabot in <em>De Vooravond</em>: &quot;Mijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Alweer de derde editie van De Parels van Chabot! Bart, Splinter, Maurits en Sebastiaan tonen ons het beste uit hun boekenkast. Met als thema deze keer: levensverhalen. Daarnaast heeft Splinter goed nieuws, want zijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd! Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Splinter Chabot in De Vooravond: "Mijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!"

Alweer de derde editie van De Parels van Chabot! Bart, Splinter, Maurits en Sebastiaan tonen ons het beste uit hun boekenkast. Met als thema deze keer: levensverhalen. Daarnaast heeft Splinter goed nieuws, want zijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Splinter Chabot in De Vooravond: "Mijn boek 'Confettiregen' wordt verfilmd!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV