De Vooravond gemist? Testvakantie is kijken of je ergens anders ook niets mag

De Vooravond gemist? Testvakantie is kijken of je ergens anders ook niets mag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Testvakantie is kijken of je ergens anders ook niets mag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De hond van De Vooravond is niet te spreken over de testvakantie naar Rhodos. "We gaan glimlachend ten onder. Vandaag gingen bijna tweehonderd Nederlanders op testvakantie. Kijken of het ze lukt om ergens anders niets te mogen!" Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Testvakantie is kijken of je ergens anders ook niets mag

De hond van De Vooravond is niet te spreken over de testvakantie naar Rhodos. "We gaan glimlachend ten onder. Vandaag gingen bijna tweehonderd Nederlanders op testvakantie. Kijken of het ze lukt om ergens anders niets te mogen!"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Testvakantie is kijken of je ergens anders ook niets mag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier