Rode kaart-reconstructie bij Veronica Inside: "Is dit rood, Bas Nijhuis?"

Rode kaart-reconstructie bij Veronica Inside: "Is dit rood, Bas Nijhuis?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Rode kaart-reconstructie bij <em>Veronica Inside</em>: &quot;Is dit rood, Bas Nijhuis?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De heren van Veronica Inside hebben het over de niet-gegeven rode kaart in de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Ajax. Bas Nijhuis was daar scheidsrechter. Hij gaf Edson Álvarez geen rode kaart voor een slaande beweging. De vraag aan tafel bij VI is dan ook: "Wat is er dan wel nodig voor een rode kaart?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Rode kaart-reconstructie bij Veronica Inside: "Is dit rood, Bas Nijhuis?"

De heren van Veronica Inside hebben het over de niet-gegeven rode kaart in de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Ajax. Bas Nijhuis was daar scheidsrechter. Hij gaf Edson Álvarez geen rode kaart voor een slaande beweging. De vraag aan tafel bij VI is dan ook: "Wat is er dan wel nodig voor een rode kaart?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rode kaart-reconstructie bij Veronica Inside: "Is dit rood, Bas Nijhuis?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier