Johan Derksen in VI over Roger Schmidt: "Hij jaagt Ihattaren de deur uit"

Johan Derksen in VI over Roger Schmidt: "Hij jaagt Ihattaren de deur uit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em> over Roger Schmidt: &quot;Hij jaagt Ihattaren de deur uit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen is geen fan van PSV-trainer Roger Schmidt. En ook niet van PSV-speler Ihattaren. "Alles moet wijken voor zijn (Schmidt) inzicht en normen. Heel Nederland moet zich daar blijkbaar aan aanpassen." Derksen verwijt Schmidt dat hij zijn spelers, en met name Ihattaren, voor lul zet. Ihattaren is volgens Derksen een "onvolwassen blaag." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in VI over Roger Schmidt: "Hij jaagt Ihattaren de deur uit"

Johan Derksen is geen fan van PSV-trainer Roger Schmidt. En ook niet van PSV-speler Ihattaren. "Alles moet wijken voor zijn (Schmidt) inzicht en normen. Heel Nederland moet zich daar blijkbaar aan aanpassen." Derksen verwijt Schmidt dat hij zijn spelers, en met name Ihattaren, voor lul zet. Ihattaren is volgens Derksen een "onvolwassen blaag."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI over Roger Schmidt: "Hij jaagt Ihattaren de deur uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier