Internist Robin Peters bij Op1: "Code Zwart op IC was nog nooit zo dichtbij"

Internist Robin Peters bij Op1: "Code Zwart op IC was nog nooit zo dichtbij"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Internist Robin Peters bij <em>Op1</em>: &quot;Code Zwart op IC was nog nooit zo dichtbij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Internist Robin Peters slaat alarm bij Op1. Hij zegt dat Code Zwart nog nooit zo dichtbij was. Oftewel: de intensive cares raken voller en voller. De druk op het personeel neemt toe. Wat Peters betreft is het daarom nog te vroeg voor versoepelingen: "Ik vertrouw op de plannen van de burgemeesters, maar het signaal is niet goed." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Internist Robin Peters bij Op1: "Code Zwart op IC was nog nooit zo dichtbij"

Internist Robin Peters slaat alarm bij Op1. Hij zegt dat Code Zwart nog nooit zo dichtbij was. Oftewel: de intensive cares raken voller en voller. De druk op het personeel neemt toe. Wat Peters betreft is het daarom nog te vroeg voor versoepelingen: "Ik vertrouw op de plannen van de burgemeesters, maar het signaal is niet goed."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Internist Robin Peters bij Op1: "Code Zwart op IC was nog nooit zo dichtbij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier