Op1 gemist? Burgemeester Emile Roemer wil terrassen gereguleerd openen

Op1 gemist? Burgemeester Emile Roemer wil terrassen gereguleerd openen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Burgemeester Emile Roemer wil terrassen gereguleerd openen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Emile Roemer is waarnemend burgemeester van Alkmaar. Hij pleit voor een gereguleerde opening van de terrassen. "Ik zie het niet als versoepelingen, maar als regulering." Roemer hoopt dat op deze manier dat mensen niet te dicht op elkaar zitten in parken of thuis, maar veilig op anderhalve meter afstand op het terras. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester Emile Roemer wil terrassen gereguleerd openen

Emile Roemer is waarnemend burgemeester van Alkmaar. Hij pleit voor een gereguleerde opening van de terrassen. "Ik zie het niet als versoepelingen, maar als regulering." Roemer hoopt dat op deze manier dat mensen niet te dicht op elkaar zitten in parken of thuis, maar veilig op anderhalve meter afstand op het terras.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Burgemeester Emile Roemer wil terrassen gereguleerd openen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier