Op1: Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met AstraZeneca voor 60-minners

Op1: Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met AstraZeneca voor 60-minners

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met <em>AstraZeneca</em> voor 60-minners Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met AstraZeneca voor 60-minners. "Uit protest," zegt hij zelf bij Op1. Nikkels was woedend toen hij het advies van de Gezondheidsraad hoorden: "Het is oorlog." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met AstraZeneca voor 60-minners

Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met AstraZeneca voor 60-minners. "Uit protest," zegt hij zelf bij Op1. Nikkels was woedend toen hij het advies van de Gezondheidsraad hoorden: "Het is oorlog."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Huisarts Berend Nikkels prikt gewoon door met AstraZeneca voor 60-minners of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier