Op1 gemist? Stanley Menzo was de eerste vliegende keep van Nederland

Op1 gemist? Stanley Menzo was de eerste vliegende keep van Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Stanley Menzo was de eerste <em>vliegende keep</em> van Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Stanley Menzo is de eerste vliegende keep van Nederland. Dat kwam door niemand minder dan Johan Cruijff: "Cruijff wilde eigenlijk niet met een keeper spelen. Hij wilde een veldspeler met handschoenen aan." Het gesprek gaat ook over racisme. Daar heeft Menzo vaak mee te maken gehad op het veld, en helaas is het nog steeds een actueel onderwerp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Stanley Menzo was de eerste vliegende keep van Nederland

Stanley Menzo is de eerste vliegende keep van Nederland. Dat kwam door niemand minder dan Johan Cruijff: "Cruijff wilde eigenlijk niet met een keeper spelen. Hij wilde een veldspeler met handschoenen aan." Het gesprek gaat ook over racisme. Daar heeft Menzo vaak mee te maken gehad op het veld, en helaas is het nog steeds een actueel onderwerp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Stanley Menzo was de eerste vliegende keep van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier