LuckyTV: vakantieganger Rhodos kijkt terug op rampzalige week, "pure pech"

LuckyTV: vakantieganger Rhodos kijkt terug op rampzalige week, "pure pech"

Van de ruim 25.000 aanmeldingen voor een 'field lab-vakantie' op Rhodos mochten slechts 189 mensen daadwerkelijk het vliegtuig naar Griekenland pakken. De achtdaagse trip draaide echter uit op een ramp, zo blijkt uit het emotionele verhaal van een vakantieganger.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: vakantieganger Rhodos kijkt terug op rampzalige week, &quot;pure pech&quot; Van de ruim 25.000 aanmeldingen voor een 'field lab-vakantie' op Rhodos mochten slechts 189 mensen daadwerkelijk het vliegtuig naar Griekenland pakken. De achtdaagse trip draaide echter uit op een ramp, zo blijkt uit het emotionele verhaal van een vakantieganger. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Zonder uitzichtHet lijkt bijna alsof de 189 Nederlanders zijn ontvoerd door de Nederlandse overheid, om zonder pardon in een uitgestorven Grieks resort te zijn gedumpt. De voice-over vertelt over een week zonder uitzicht - letterlijk. De vakantieganger omschrijft zijn reisje naar Griekenland zelfs als "pure pech". Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy worstelt met mondkapje bij bezoek aan verzorgingstehuis Bekijk deze video » LuckyTV: scherp interview over slapen: ‘Hoe weet ik dat je niet gewoon wat lult?’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: vakantieganger Rhodos kijkt terug op rampzalige week, "pure pech"

Zonder uitzicht
Het lijkt bijna alsof de 189 Nederlanders zijn ontvoerd door de Nederlandse overheid, om zonder pardon in een uitgestorven Grieks resort te zijn gedumpt. De voice-over vertelt over een week zonder uitzicht - letterlijk. De vakantieganger omschrijft zijn reisje naar Griekenland zelfs als "pure pech".

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: vakantieganger Rhodos kijkt terug op rampzalige week, "pure pech" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier