Francis van Broekhuizen bij Beau geschokt door Seaspiracy: "Wat zitten we te pielen!"

Francis van Broekhuizen bij Beau geschokt door Seaspiracy: "Wat zitten we te pielen!"

De Netflix-documentaire Seaspiracy, sinds 24 maart te zien op de streamingdienst, laat op schokkende wijze zien wat er allemaal mis is met de wereldwijde visvangst. Na het zien van een fragment reageert operazangeres Francis van Broekhuizen geschokt: "Wat zitten we toch te pielen op die aarde!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv.

Francis van Broekhuizen bij <em>Beau</em> geschokt door <em>Seaspiracy</em>: &quot;Wat zitten we te pielen!&quot; De Netflix-documentaire Seaspiracy, sinds 24 maart te zien op de streamingdienst, laat op schokkende wijze zien wat er allemaal mis is met de wereldwijde visvangst. Na het zien van een fragment reageert operazangeres Francis van Broekhuizen geschokt: "Wat zitten we toch te pielen op die aarde!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 12 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 12 april terugkijken bij Gids.tv. Door de shredderOok Bob Sikkes (bekend van Kopen zonder kijken) is verbijsterd: "Ik dat dat vis eten altijd nog wel oké was..." Volgens Beau van Erven Dorens worden alle kanten van de visserij in de documentaire "door de shredder gehaald". Volgens Teun van de Keuken komt het vooral door de enorme schaal waarop gevist wordt - een gevolg van de wereldwijde vraag naar vis. Je kunt de documentaire Seaspiracy streamen op Netflix. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Francis van Broekhuizen bij Beau geschokt door Seaspiracy: "Wat zitten we te pielen!"

Door de shredder
Ook Bob Sikkes (bekend van Kopen zonder kijken) is verbijsterd: "Ik dat dat vis eten altijd nog wel oké was..." Volgens Beau van Erven Dorens worden alle kanten van de visserij in de documentaire "door de shredder gehaald". Volgens Teun van de Keuken komt het vooral door de enorme schaal waarop gevist wordt - een gevolg van de wereldwijde vraag naar vis.

Je kunt de documentaire Seaspiracy streamen op Netflix.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Francis van Broekhuizen bij Beau geschokt door Seaspiracy: "Wat zitten we te pielen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier